Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η Κοπή Βασιλόπιτας του συλλόγου





Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση κοπής πίτας του Μεσαιωνικού Ρόδου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλά μέλη και φίλοι του  πολιτιστικού συλλόγου. O πατήρ Ευστάθιος, απεσταλμένος από τη Μητρόπολη, ευλόγησε τη βασιλόπιτα. Ακολούθησε προβολή βίντεο για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις  του συλλόγου μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια η πρόεδρος του Μεσαιωνικού Ρόδου, Άννα Αχιολά αναφέρθηκε εν συντομία στον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς αλλά και στις μελλοντικές προοπτικές του φεστιβάλ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κληρώθηκαν περισσότερα από 30 γούρια στους παρευρισκόμενους, χορηγία του καταστήματος COEMA.

 

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον αρχηγό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ιαλυσού, Θάνο Παπουρδάνο, για την εθελοντική προσφορά του στο παιχνίδι της Αναζήτησης του Δράκου που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ νήσου Ρόδου.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Δημήτρης Γάκης στον οποίο έπεσε το φλουρί και έτσι κέρδισε μία διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, χορηγία από το ξενοδοχείο ΕΛΑΦΟΣ, στον Προφήτη Ηλία.
Η βασιλόπιτα ήταν χορηγία του ζαχαροπλαστείου ΣΩΤΑΥΡΟΣ στη Δαματριά, τηλ. 22410 81173